Играет красками

 Грає  барвами.

Грає  барвами - наше  літечко,
Дозріває  вже - зелене  житечко,
Я  стою,  дивлюсь,  як  заворожена,
Бо  любов  міцна - вже  народжена.

За  морями  десь - кинули  муку,
Ти  мені  даєш  свою  руку,
Муку  покинули,  бо  вона  гірка,
Нагородою -  мені  твоя  рука.

Град  поцілуночків - палких,  гарячих,
Подих  рядом  твій  - і  день  і  вечір,
Чарівні  миті  ці - не  забути,
Блаженство  є  одне  -  з  тобою  бути.

Грає  барвами – наше  літечко,
Щастю  нашому – плете  намистечко,
У  вінок  впліта – червону  ружу,
Без  вина  пянить – мою  душу...

Автор: Н.П.Рубан.


Рецензии