мова-1

мені шкода про ніжність — вже не в моді...
і милосердя на заваді — шкодить
рожевому забарвленню ві сні....
такі тепер, добродію, всі дні.
а в тім... нам вистачає глузду, щоби жити
і Душу сумом не занапастити.)


Рецензии