Розлилась зелень

Розлилось зеленню в природі навкруги,
Щоб зеленіли і дерева й трави.
Зеленими вже стали й  береги,
І тепер в зелені усі луги й заплави.

Все зеленіє , тішить воно нас,
Вся природа в зелень одяглася.
Буя весна і зелені вже час,
Й весні ж бо зелень в руки віддалася.

Все зелено і радісно тому,
Що вся природа,мовби народилась,
І задаєш питання же : «Чому?
Чому весна цьогоріч так  барилась?»

Та головне , що врешті-решт прийшла
Й палітру з зеленню принести не забула.
Чарівні пензлі вийняла ,знайшла
В зелену фарбу пензлі  всі вмокнула.

Розлила зелень всюди по землі,
Кущі й дерева фарбою  кропила.
А найщирішою весна була в селі,
Бо зеленню село все оповила.

19.07.2019 р.


Рецензии