Не сотвори себе кумира

               * * *


  Не сотвори себе кумира,-
  В беде, и в горе, и в любви,
  Во время дружеского пира,
  И в дни побед,- не сотвори.

  Всегда во всем себе будь верен,
  Дерзай и новое твори.
  И присягая божьей вере,-
  Кумира ты не сотвори.
                2010
 


Рецензии