Люби, як любиш востанн

Люби, як любиш нібито востаннє,
Живи, як завтра може не прийти
Цінуй життя, цінуй своє кохання,
Дрібниці помічай що маєш ти.

Тобі Бог дав, для серця половинку
То ж збережи, не зраджуй, бо болить
Цінуй життя у всіх його відтінках
Щороку і щодня, і кожну мить.

Спокуси відпихай двома руками,
В оселю тільки мир й добро неси.
Зростала щоб любов твоя з роками,
У серці вірність голубів неси.

Під стріхою хай ластівки гніздяться,
В саду хай лине солов'їний спів.
Будуй своє неповториме щастя.
Цінуй кохання молодості днів.

Люба Охман.


Рецензии