думки та вислови...

чи вишиванка, чи малюнок –
червоне з чорним на стерні
і той хмільний напій чаклунок,
що нічка п’є в самотині…
плекають душу оксамитом:
духм’яне липове тепло,
бурштинове колосся жита
та ніжне янгола крило…
думки та вислови липневі,
сміх надвечір’я, повні схлип,
ранкові роси кришталеві,
понад лугами сонця німб…

зорі мереживо на диво
нам сьогодення принесло –
його забути неможливо,
бо зникло з ним всіляке зло…

19.07.2019


Рецензии