Ever where I was as a bird

Sometimes I feel myself
That I've been like the princess ...
In my life once in the past ..
Sometimes I feel my past as a dolphin ..
Ever where I was as a bird ...
Sometimes I have been,
As an Angel with great responsibility ...


Иногда я чувствую себя
Что я была как принцесса ...
В моей жизни когда-то в прошлом ..
Иногда я чувствую свое прошлое как дельфин ..
Где бы я ни былa как птица ...
Иногда я былa,
Как Aнгел с большой ответственностью ...


Рецензии