Тримай мене

.Тримай мене міцно і не відпускай нікуди,
хочу поруч завжди бути з тобою усюди,
хочу ловити подих твій у кожному кроці
і бути щасливою не тільки у "новому році"..
.Тримай мене ніжно, тепло нехай зігріває
серця наші, адже правду ми лише знаєм,
як важко любити, коли не доторкнутись,
але велич кохання усю на собі відчути..
.Тримай мене..Навіть якщо і зірватися можна,
поруч я хочу бути, це зможе не кожний..
Тримай мене, чуєш, і ні на мить не вагайся,
тобі у собі пронесу звичайне я щастя..

910260..r


Рецензии