Поэтессе Татьяне Г

Поетесі Тетяні Гребенюк

Хоч, може, трохи й гонориста,
Та має істинний талант, -
Її вірші -  то правда чиста,
То - геніальності гарант!

То - Прометея, в творчих муках,
З грудей надісланий вогонь!
То - музики чарівні звуки,
То - ласка із м'яких долонь.

Я в захваті, я просто млію, -
Як меду віршів тих нап'юсь,
То у сльозах заціпенію,
То я дивуюсь, то сміюсь!

Люблю я іскрометне слово,
Що вмить розвіє всю нудьгу, -
Тут відповідь на все готова,
Не залишається в боргу!

Метким словечком, як годиться,
І пожаліє й пропече,
Не озираючись на лиця, -
Мов торбу кине за плече!

Словами вправно володіє,
Бо гострий має язичок!
Її талант – це просто мрія,
До скрипки славної смичок!
               
Листопад 2015


Рецензии