Нетай, ожиз колдим каршингда

   ***
Нетай,ожиз колдим каршингда
Утлар очсанг,жоду кузингдан
Бехушландиму карашингдан
Жавдираб хол... сурдим узингдан...
Ночора дил, ингради бежон
Тушиб, илк бора, ишк мехрига
Сезмади...ой, йилни ютиб кон
Тикди умрин,хакимахрига...
       ***


Рецензии