Кузмиди кузларинг, е найзабулок

    ***
Кузмиди кузларинг е найзабулок?
Киприклари дор,бир бошга минг сиртмок
Тушмиди,ишкмиди калбимдаги ох
Айт,нимайди нима, тутганинг кийнок?
Бехушланган... савобми еки гунох?
Ераб!Нахот, шунча титратар нигох?
Еру кукни чилпиратиб...баногох
Кундай киздириб,куйдирмокчи,эвох!
Айт,нимайди,нима,гаминг аламнок?
Атргул умримни...уткизганим ток...
     ***


Рецензии