Комарик

(Із книги "Дивні речі для малечі")

Взявши шпажку і ліхтарик,
залетів у дім комарик.
Не пускай його до хати –
заважатиме всім спати!

Мов якась нічна примара,
цілу ніч дзижчав комарик –
дуже він проголодався,
ранком спати все ж подався.

19.07.2019


Рецензии