***

Слався рідна Україна,
Наша міць і слава
Квітне, квітне дужа сила
В єдності держави.
Об'єднали свої долі
Всі народи світу
У Вкраїни у долонях
Правдою зігріті.
Честь і гідність Україна
З роду в рід шанує
І не стане на коліна,
Душу не зіпсує.
Прапор вірності Вітчизні
Гордо ми тримаєм,
Слово й діло в нас залізні,
Щастя в правді знаєм.
Слався рідна Україна,
Наша міць і слава
Квітне, квітне дужа сила
В єдності держави.


Рецензии