Живу я прекраснiй же краiнi

Живу я  прекрасній же країні,
Де мова, вишиванка й  рушники,
Пісні де линуть всюди солов’їні,
Й протоптані в  дитинстві ще стежки.

Там , де звучить та мова калинова,
І верби гнуться всюди до води,
І де звучала пісня колискова,
Де серцем і  душею я завжди.

Де у лісах кують літа  зозулі,
І ниви колосяться у степах,
Де в лісі бігають прекраснії косулі,
І зеленіють трави на  лугах.

Живу ж бо там , де я і народилась,
Де я босоніж  бігала в саду,
Де з малечку  до  Бога  я молилась,
Й привчилася робить все  до  ладу.

Живу я прекрасній  же  державі,
Люблю її ,Вкраїну  дорогу.
Хоч вісті чую  часто я миршаві,
Та не залишусь я пред нею у боргу.

17.07.2019 р.


Рецензии