Не залишай

Люблю Тебе, Господь, я так люблю!..
Зі мною Ти в думках моїх, в дорозі,
До Тебе лину навіть коли сплю,
З Тобою відчай перенести в змозі!

Ой, скільки горечка у нашому житті…
Та Ти даєш Свої нам Божі сили,
Коли одненькі ми, на самоті,
Коли людськії сили полишили!

Надія вся в Тобі, святий Господь,
В Тобі життя моє, також родини,
Не залишай же нас, завжди приходь,
Мій голос чуєш, я ж Твоя дитина!
                18.07.2019


Рецензии