Небо СвiтАнкове нiжно-блакитне

Небо СвітАнкове ніжно-блакитне…
Свіжість повітря й думок…
Тиша… Проміння… Торкання тендітне…
Мрій і фантазій танок…

Росяні слізки крізь Сонячні барви…
Спокій… Ні вітру, ні хмар…
Час для ранкової першої кави…
Час для обіймів, вітань…

Сила пробудження тіла від млості…
Звільнення Суті від снів…
Ніжна блакить мерехтить в Високості…
Радість Земних відчуттів…

18.07.2019


Рецензии