О, яка благодать!

Добрий ранок хай буде у нас ,
благодать Божа сонцем всміхнеться
і любов без оманних прикрас
в душу кожного щастям ввірветься.
А за ранком прекрасним,ясним
день новий також буде чудовий.
Подарує всім радості плин,
що Господнім обіцяно Словом.
Благодать!!!О,яка благодать!!!
бути в Божій присутності з ранку
і безмежну любов осязать,
кожну мить-вдень,вночі й до світанку!


Рецензии