Мы теряем

Ми втрачаємо

Ми втрачаємо гроші, свідомість і час.
Ми втрачаємо цноту, що зветься наївність.
Ми втрачаєм сумління, терпіння і пильність.
Ми втрачаєм майбутнє, втрачаємо шанс.

Ми втрачаємо голос, надію і зір.
Ми втрачаємо голову від безнадії.
Ми втрачаємо сили і зраджуєм мрії.
Ми втрачаєм мету, не влучаєм у ціль.

Ми втрачаємо пам'ять і кращих людей.
Ми втрачаєм бажання дивитися в небо.
Ми втрачаємо зараз. А завтра, чи треба?
Чи настане воно без усіх цих речей?


Рецензии