Вагон з мышком дэ разьве спорат

І вот мы шо тут гондэ робым.
Копаjім ВоробЁвы горы!
Ну, воробjі бо v хочуть, ох, как,
Шоб зелені j ны крошкы вш.

Ведь трэба нам скользіть зімою.
А тута хтося разе проців.
От мы j чаво уш – в Мітін горад 
Направым самалёты j!

Чаво гудёт?! Да брось ты, 100 раз
Мы правералі vэ: ныскока j
Гул ны ламае чырыпков вам,
Ны то шо шэ, гой, гокна.

А в піньсянеркы дэ хто робыть
В компаговы поломкы.
В Москве vэ всё у нас вазьмозьна.
Вазьмітэ хоть vыльлё всё!

Ныхто ны когут ны саvае.
Бо, гы, наш Путя в Валаамы щ.
Ну, там оно бо рады даты б,
А ны, хы, супостатам.

Вот мы ш взялы арыштовалы
Тых, хто пуд Рэрыха копалы.
Бо наsо вам картины даром
Од неjкых Святославов.

Да! В твань упалы всі Солдаты,
Шо Свет от темры заsыsалы.
І нада тока чорным тварам
Завсёды пакланяца.


Рецензии