Ранок прийде!

Тиша в небесній безодні
Небом пливуть хмарки.
Ніч посміхається сонно
Ранок прийде залюбки!
Сонечко зійде поволі
І посміхнеться вкрай!
Вийде з нічноі неволі
Засяє з краю в край!
Зігріє теплом.Проміння
Лагідне надійде.
Скільки ж потрібно вміння
Зачарувати навкіл все!


Рецензии