Образили державу

   
Знову ми образили державу,
Землю продають вже за кордон,
Сплюндрувавши геть козацьку славу,
Зупиніть драконівський закон.,
Президентів, так було багато,
Кожен, сам себе лиш шанував,
То вели до Гітлера, то в НАТО,
Та ніхто землі не продавав.

Може слід країну шанувати?
Повернути втрачений Донбасс,
Та своїх людей не убивати,
Я до миру закликаю вас.
Нас п'ятнадцять років до Європи,
Тягнуть помаранчеві вожді,
Завели державу у окопи,
Гинуть Українці молоді.

Та війну, ще можна припинити,
Партія одна, це За життя,
Курс до НАТО треба припинити,
Самостійно йти у майбуття.
Буде незалежною держава,
Ріки, гори небо і поля,
Зупинись, зажерлива орава.
Це безцінний скарб моя земля.


Рецензии