Треба кра ну нашу рятувати

Люди добрі – схаменіться!
Прокидайтеся від сну…
Скільки можна нам терпіти
«Крахоборство», «ніщиту»?

«Пани» їздять за кордони
Собі покупають там майно,
Лікуються і дітей навчають…
Країну нашу перетворюють в «лайно».

Ціни у нас на все зростають
А у «панів» зростають гаманці.
Безлад в країні – вони «процвітають»
А люди не можуть звести кінці.

Треба країну нашу рятувати.
«Панів» змусить працювати.
Досить язиками їм «чесати»
І штани на лавці протирати.

Країна наша «плаче і страдає».
Порятунку від нас вона чекає.
Давайте дружно, мирно жити
І країну від «крадіїв» боронити.

22 жовтня 2018 р.


Рецензии