Кохання заметiль

Сніжинки у повітрі закружляли,
Стежку кохання місяць освітив,
А ми з тобою з радістю гуляли,
Мене до себе ніжно ти тулив.

        ПРИСПІВ

Сніжинки,сніжинки,сніжинки–
Кохання ціла заметіль,
А очі твої,мов жевринки,
Мов кохання бездонна купіль.

Ці відчуття були такі чудові,
Хотілось щоби вічно так було.
Сніжинки несли мрії кольорові,
Кохання стрічкою між нами пролягло.

          ПРИСПІВ

Такий казковий цей зимовий вечір:
Мене ти зігрівав своїм теплом,
І обіймав так ніжно ти за плечі.
І огортав міцним своїм крилом.

        ПРИСПІВ

17.07.2019 р.


Рецензии