Море

Море коливалось атласом блакитним,
Від кораблів розходились сріблястії стежки.
Воно  було  звабливим і  привітним,
Було спокійним й не було важким.

Море коливалось,вабило до  себе,
Кликало пірнути у морську глибінь.
Корабель це плесо розріже,розгребе,
Й попливе спокійно десь у  далечінь.

Море коливалось,ледь помітні  хвилі,
Та їх вітер часом гребенем здіймав.
А бували навіть іноді і штилі,
Й прибережний вітер море не займав.

Море коливалось,тішило красою,
Хвилі обмивали  берег і  пісок,
А пісок встелявся рівною косою,
І в воді був відблиск вечірніх зірок.

Море коливалось , брало у обійми,
Щось ще й шепотіло,мабуть – про любов…
І корали з дна нам хвилею  підійме…
Ось такий до себе в моря вічний зов.

15.07.2019


Рецензии