Шафран

Ти і я – неземні відчуття,
Ти і я – глибина почуття,
На двох спільне життя.
Я і ти – всі співпали світи,
Я і ти – збудував хтось мости,
І нема самоти.
Літо травами знов,
Пахне щастям любов.

Приспів:
Шафран – це колір літа,
Як аромат любові,
Як присмак щастя в долі.
Шафран – духм'яні квіти,
Гарячі, наче сонце,
Що світить у віконце.

Ні чи так – з неба таємний знак,
Ні чи так – в щастя безліч ознак,
У майбутнє маяк.
Так чи ні – все горить у вогні,
Так чи ні – лиш для нас світлі дні,
І спокійно мені.
Літо барвами знов,
В душах квітне любов.


Рецензии