Сонця променi лови

Зустрічаю я новий день,
Розлилась в душі акварель.
Щастя усміхається знов,
Всюди відчіваю любов.
Чую поряд я голос твій,
Знаю точно, знаю, ти мій.
Наче казка, наче кіно,
Сонця промінь б'є у вікно.

Приспів:
Лови, сонця промені лови,
І ці відчуття неси
Крізь роки.
Лови, сонця промені лови,
Головне не пропусти,
Допоки,
Вперше, як востаннє,
В серці є кохання.

Тільки поряд, тільки удвох,
Все, що хочеш – лиш один крок.
Все для нас і нам все тепер,
Я твоя, ти мій відтепер.
Бачу щирі очі твої,
Ми в цілому світі одні.
Відчуваю серцем тебе,
І не впізнаю я себе.


Рецензии