Наше лiто

Відступає біль, і не плаче більш
Зранена душа моя.
Відпускає пульс, знову настрій в плюс,
І вирує в такт життя.
У небі сонце знову світить,
Є ти і я, і наше літо.

Приспів:
Від мене до тебе,
Від тебе до мене
Лише один погляд,
Лише один дотик.
І сонце, і небо,
Що інше нам треба,
Коли ми є поряд,
І щастя навпроти.

Нам бракує слів, щастя з берегів,
Із-під ніг зійшла земля.
За любов молюсь, долі не боюсь,
Знай, навіки я твоя.
У небі сонце знову світить,
Є ти і я, і наше літо.


Рецензии