В ритмi лiта

Очей твоїх ультрамарин,
І в небі сонця мандарин
Своїм теплом нас зігріває.
В моєму світі ти один,
Я не рахую більш годин,
Так просто серце відчуває.

Приспів:
Ти не один,
Я не одна,
Серед картин
Нам не до сна,
Ми – вже дорослі діти.
І назавжди
Я лиш твоя,
Ти тільки мій,
Сила моя,
І щастя в ритмі літа.

Так тихо вголос про любов
Кричати хочу знов-і-знов,
Йти за тобою буду краєм.
Багато в світі різних мов,
Я тану в почуттях немов,
Це неземним назвав хтось раєм.


Рецензии