Радiчку... на укр. яз

Був один рік...два... і три...
Вже чотири нині!
Швидко підростаєш ти
На диво родині...
Розумнішає щомить
Онучок кирпатий;
Ні хвилинки не мовчить,
Особливо в свЯта.
Подарунки...привітання...
Ще й солодки страви...
Він народжений в неділю,
То ж любить забави.
Щоби гОстей - повний дім,
А стіл - повна чаша...
І щоб - друзі поруч з ним
Й все сімейство наше...
Бути в ролі головній,
У центрі уваги
Полюбляє Радік мій;
Дай Господь наснаги
Для корисних, добрих справ,
Творчого натхнення...
Мрія бабці - щоб співав
На великий сцені...
Але перше будь здоровий,
Хлопчик мій горобчик!
Міх безмежної любови
Вдарувати хОчу...


07/06/19/


Рецензии