Слова, то ласт вки, що порхають в пов тр

Слова, то ластівки, що порхають в повітрі,
Їх випустиш і не піймаєш,
Вони несуть з собою квіти,
І в  радості всіх обіймають!
Вони веселі, гомінливі,
Їм не страшні негоди,зливи,
Вони в усьому, як ті діти,
Веселі, радісні, щасливі!
Та коли зронюють слова печалі,
І туга заглядає в вічі,
Не ластівки уже літають,
А ворони, всі в чорнім цвіті!


Рецензии