непочате

фарба пензлем веде,
я не знаю куди,
може в море глибоке,
чи горе змалює твоє одиноке,
на краю веселкового дня
посіріли гаї,
чорним ведена лінія,
перетворена в крапку нічну
ще на початку того страшного кохання

12.19
20190715


Рецензии