Вядро мiлосцi

   

Выгін нагі і покліч цела
Атаясамлены ў адно.
Тваёй бяздоннае мілосці
Налі мне поўнае вядро.
       Мікола Канановіч

Атаясамліваю цела
з тваёю выгнутай нагой,
калі табе штодня карцела,
каб позу тоесніць з дугой;

наліць бяздоннае мілосці
пад коптур поўнае вядро
і гутаперчаваю косцю
мне спадабацца заадно.


Рецензии