***

Хто б знав, які слова
злітають з вуст,
як пташка в небо.
Напевно, щирість ця нічна
іде від серця
і до тебе.

І я боюся їх звучань
найбільше вголос.
Так хай живуть у тлі мовчань,
і плинуть
в космос.

І Місяць теплими сльозьми
виходить з мене.
І весь цей сум у глибині
ще вище
неба.

Мальонкіна Ен


Рецензии