У пристрастi - людянi очi

У пристрасті – людяні очі.
Вона обирає любов.
І душу побачити хоче.
Так. Душу. Лиш потім – альков.

І пристрасті часто доволі
вдивлятися серед ночей
у очі кохані поволі...
А в хіті – немає очей.


Рецензии