Казнокрадам

Скiльки голови дурити, казнокради, будем?
Скiльки вам вiкiв тут жити,
Як бiдуютъ люди?..

Як вам спиться уночi,
Якщо є голоднi?
I їсте ви калачi;
Та серця холоднi.

Є ще час для каяття;
Зупинiться, прошу!
Бо вiд смертi й забуття
Не врятують грошi.

Тарас Тимошенко
14.07.2019


Рецензии