Всесвiтом людина володiе... на укр. яз

ВСЕСВІТОМ ЛЮДИНА ВОЛОДІЄ

Люди ліплять горщики, не бОги,
хоча з глини їх Творець зліпив;
всіх на різні спрямував дороги
й долю тАкож різну призначИв.

Але всі - однОго Батька діти,
людяна душа від Нього в них,
здатна співчувати і любити,
і не допускать до сЕбе гріх.

Все землянам надано для тОго,
з неба Дух Святий на них зійшов;
в молитвАх народ прославив Бога
за Його невичерпну любов.

За щедрОти, милосердя й ласки,
які недостойним подає...
попри всі невдачі та поразки,
хтось підкову щастя нам куЄ.

Посилає Ангелів Небесних,
що життям крокують слід у слід;
військо охоронців безтілесних
захищає людство від злих бід.

Всісвітом людина володіє,
надто повноважень Бог їй дав;
манну на полях небесних сіє,
щоб духовний голод не настав.

Дякуєм Тобі за піклування,
бо для нас найкращий Батько - Ти;
не спіши зсилати покарання,
гнів від свого Серця відпусти.

Просимо пробачення в останнє,
дай для виправлень останний шанс;
як не змінимося, без вагання,
можеш сміло відріктись від нас.


19/06/19/


Рецензии