Томас

Ви бували коли у степу?
Серед жита, пшеницi i просо?
Де нiхто, i нi коли не запитає:
«А чi є у вас, дядьку, Томас?»
Iтальянськi  закутки,
та труси мереживнi
Довели вже Украiну
до краю бережного
Крута круча на тiм краю
Поплутав же Бiс
А Ви все скандували
Томас та безвiз.


Рецензии