И снова выборы

Сьогодні Україна вибирає Президента,
Здавалося б, а що мені з того?
Батьки померли, нема уже i ренти,
А я чекаю , все чекаю, а чого?

Залишилися друзi, i спогади
Однокласники, сусіди  всi відразу
I невже, якась там погань
Знову зможе посіяти образу.

Схаменіться, як навчав Шевченко,
Вiн один для всiх нас був Кобзарь
Гоголь, Коцюбинський, Українка
Не вели на смертний наш вівтар.


Рецензии