Выборы чи нi

Команда "По", команда "Зе"…
І знову шанс - кому, як повезе.
Мій шанс навідати могили,
Напевне знов, як підрізані крила.

А я чекав, сподівався і вірив
Приїхати на батьківське подвір'я.
Та напевно, марні були мої думки,
Що їм до москаля - за їх розрахунком.

Як не згадати тут Костенко Ліну, да
(де ви Мураєв, Бойко, Вілкул?)
"...в житті одна помилка - не біда,
біда, коли усе життя – помилка.


Рецензии