Будьте счастливые

Одягайтеся в щастя.

Одягайтеся в щастя ви зранку,
І молитву підносьте до Бога,
Розстеляйте на вікнах фіранки ,
І в життєву рушайте дорогу.
Хай несуть на крилах вас весни,
В дивовижний, замріяний світ,
В срібних зорях, в блакиті небесній,
Українського роду невянучий цвіт .
Пройдіться по стиглій пшениці,
По - коліна у літній росі,
Джерельної напийтесь водиці,
Ваші смути загинуть усі.
Не сумуйте, що роки пролітають,
Що вянуть, як квіти на сонці,
У вас внуки уже підростають,
Дарують радість на своїй долоньці.
Не заздрість ви щастю чужому,
Одягайтесь в своє кожен день,
І зла не бажайте нікому,
Хай вам доля співає пісень.

Автор :Н.П.Рубан.


Рецензии