Нема кохання

Нема кохання - сумувало серце,
Дощем холодним плакало вночi.
Та вiтер знов в моє вiконце б’ється.
На небi мiсяць щось йому кричить.

Смарагди-зорi закривають очi.
Тебе побачу тiльки увi снi.
А у душi тепер вогонь клекоче.
Навiк зникають всi слова твої.


Рецензии