Донбасе

Донбасе! Любий мій Донбасе.
Болить за тебе моє серце.
Війна, четвертий рік,
Не гасне.
Колиж нарешті згаманеця,
Сучасна київська верхівка?
Ці холуї амереканські.
Коли припинять свої дії
Дикиаторсткі, злочинні, катські?
Коли припинять вже брихати?
І світу і своїй країні.
Коли не будуть вже стріляти?
В дітей, заради України!
Та називатимуть нарешті,
Усе своїми іменами?
Вбивають свій народ!
Та брешуть.
Ведуть у голод,
За доляри.
Та тиж Донбасе не зкорився.
Бо не продажне твоє серце.
Задум Рокфелерів розбився,
Об тебе у степах донецьких.
Ти не продав свій розум, памьять.
Та свої корні староруські.
І зараз думати инакше,
На врячче хто тебе примусить.
Ти не руйнуеш Україну і про це знають холуї.
Ти захистив свою свободу,
Від смертоносної брехні.
Тож я молитимусь за тебе.
Єдиному святому Богу.
За правду Божу в твоїм серці.
А з тим за твою перемогу.


Рецензии