Characteristics of a talent in a human being

Characteristics of a talent in a human being
Is true intelligence with a modest attitude
To all other people in all life situations ...

Характеристики таланта в человеке
Истинный интеллект со скромным отношением
Dля всех других людей во всех жизненных ситуациях ...


Рецензии