Родина

В житті берегти  треба нам найдорожче
А це наші діти,батьки і сім'я.
Лиш тільки вони допоможуть охоче
Бо в світі найкраща  родина своя!
Коли буде нестерпно в серці й душі
Коли від болю усе пече
Нам не допоможуть люди чужі,
Лиш рідний підставить  своє плече.

Люди найрідніші ніколи не  зрадять
І не залишать у скрутні часи
Завжди допоможуть ,завжди порадять,
В чудих допомоги навіть не проси.
Сім'я і родина багатство людини
Її бережи-вона в тебе одна
Ця істина йде від батька до сина.
Родина-це наша надійна стіна!


Рецензии