який народ, така i влада... на укр. яз

Який народ, - така і влада, чого даремно нарікати
на нами ж обраного гада, що знов будЕ нас обкрадати
і стравлювати із братами, яки ні в чому не повинні...
Вже нас зробили жебраками; в своїй країні, - як на міні.
Не знаємо, коли взірветься, томУ заздалегідь  тікаєм
у чужинУ, що не до серця, та там хоч Якось виживаєм.
А вдома хто лишивсь - існує, "біду поперед сЕбе пхає";
до всього ще й війнИ "бракує", на неї влада нас штовхає.
Голодна маса безтолкова, не зрозумівши що ся діє,
ненАвисть взявши за основу, "майданом" шостий рік хворіє.
І правдоньку не там шукає, ховаючись за гасел тінню.
Якщо Господь не помагає, мабуть образили Святиню.
Від імені самОго Бога, віри міняючи канони,
надіялись, що перемога - в руках відступника-мамони.
На націю мов впала карма і гине молодість у бойні
за Роду гріх, а не задАрма, бо маєм те, чого достойні.
СамІ не визріємо пОки, нам влада покаранням бУде!
Натовп озлоблений, жорстокий не може називатись - л ю д и .


11/06/19/


Рецензии