Краса Карпат

Де Черемош котить свої води,
Де Тиса , що виходить з  берегів,
Там вся краса  Карпатської  природи,
І  чути всюди  там пташиний спів.

Де Дністер , Свіча  якого напуває,
І Лімниця , і  Бистриця  також,
І де той Прут , який притоки  має:
Рибницю,Пістинську й Черемош.

То праві є  притоки ,інші –ліві.
Красиві…красивезні  ріки ці.
А до краси цієї  чуєм співи…
Купатись в ріках – наче в молоці.

Куди не глянь –краса є  неймовірна,
Ніде такої в світі  більш нема.
Тому і  я своїй країні вірна:
Тут народилась і живу  тут  недарма.

12.07.2019 р.


Рецензии