Ти у мене не перший

Ти у мене не перший,
Я у тебе не друга,
Тож чому так бентежить
Нас ця дивна напруга?

І чому так не хоче
Комірець розстібатись,
І чому цьої ночі
Починаю вагатись?

Ти мене не голубиш,
Просто дивишься в очі,
Не цілуєш у губи,
Тільки ніжно шепочеш:

"Я не знаю, як треба,
Але так я не хочу.
Я б відкрив тобі небо!,-
Може, іншої ночі..."

Зорі з неба зірвались
І розсипались грати.
Ми, що просто кохались,
Починаєм кохати.


Рецензии