Яся i Бассi

(Із книги "Дивні речі для малечі")

В першім класі вчиться Яся.
Грає Яся на девайсі,
та лише після уроків –
працювати треба в класі!

В Ясі є собачка Бассі,
дуже любить вона Ясю,
а коли мала у школі –
та чекає на терасі.

Яся також любить Бассі,
хоч у них різниця в масі,
повідець сама вдягає,
як прогулянка на часі.

11.07.2019


Рецензии