Квiти бiля маминоi хати

Квіти  біля маминої хати.
Словами цю красу не передать,
Її навіть в піснях не оспівати,
Хіба що лиш на фото показать.

Квіти  біля маминої хати
Одні за одними цвітуть ,цвітуть , цвітуть…
З душею мама вміє  доглядати,
І  радості матусі  додають.

Квіти  біля маминої  хати:
Гладіолуси,тюльпани ,нагідки,
Троянди і жоржини…що й сказати…
А хризантеми й лілії – казки.

Квіти біля маминої хати
Звеселяють кожного,хто йде.
Мама їх готова й колихати,
І заглядає,де яка цвіте.

Квіти біля маминої хати –
Її розрада,радість і  душа.
Їх защораз береться поливати,
І з відрами по  воду вируша.

Квіти  біля маминої хати
Чудові,ой, чудові ж бо вони.
Мама може з ними й розмовляти,
Як  сніг зійшов – й до самої  зими.

12.07.2019 р.


Рецензии