нiжнiй могутности посвята

дороги Рима в'ються під ногами,
звершилась дія,
погляд занімів
на перехресті давнини й надії/віри в еру майбутнього на полотні усіх твоїх шляхів,
могутній Цезаре ти мій,
дзвени-дзвени
життям своїм,
пороги хай лягають під ногами м'яко,
прибережи запал,
для серця мого що джерельце,
люблю?!
та ні,
обожнюю напевне
тебе
просто

9.00-17.41
12.х7.2х19


Рецензии